• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Hoogwaardige producten

VIP DAG kaartje - 15 januari 2022

Bekijk alle foto's
VIP DAG kaartje - 15 januari 2022
24,95
(inclusief 21% btw)
Niet op voorraad
24,95
(inclusief 21% btw)
Gratis verzendingBoven de 75 euro Cadeau verpaktElke bestelling
Snel in huisVoor 12 uur besteld dezelfde dag verzonden Persoonlijk contactAltijd binnen 24 uur reactie op je vragen

Meer informatie

Koop hier je workshop ticket voor de VIP DAG op 15 januari 2022. Vergeet niet voor de verzendoptie 'Afhalen' te kiezen. Anders betaal je onnodig verzendkosten die we niet terug kunnen storten.

Aanvang: 12u
Start workshop: 13u
Einde workshop: 17u
Einde VIP dag: 18u

Voor, tijdens en na de workshop is er tijd om met 20% korting te shoppen tijdens ons Live Shop Event.

Lees de volgende tekst goed door:

Tijdens de workshops staat er een doos met papier en stickers waar je gebruik van mag maken. Ook hebben we een aantal basismaterialen klaarstaan die je kunt gebruiken of uitproberen. We garanderen niet dat we álles wat je in de shop kan vinden op beschikbaar hebben. Zorg dus dat je je eigen lievelings plakspullen en foto's meeneemt!

Er is onbeperkt drinken (koffie, thee, fris) en we zorgen voor de workshop deelnemers voor een lekkere lunch en versnaperingen.
Uiteraard hoef je niet al heel ervaren te zijn. Ons team helpt je graag op weg, geeft tips en advies! Heb je een specifieke vraag of wil je iets leren? Mail ons dat dan gerust zodat we ons voor kunnen bereiden.
Let op: er zijn echt maar 16 plekken beschikbaar. De workshop tafels staat boven in ons kantoor wat enkel bereikbaar is door middel van een trap. Je zit met 7 andere deelnemers aan een grote ronde tafel. 1,5m afstand kunnen we niet garanderen.

Eigenschappen