• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Hoogwaardige producten

Workshop kaartje - 18 juni

Bekijk alle foto's
Workshop kaartje - 18 juni
24,95
(inclusief 21% btw)
Op voorraad
24,95
(inclusief 21% btw)
Gratis verzendingBoven de 75 euro Cadeau verpaktElke bestelling
Snel in huisVoor 12 uur besteld dezelfde dag verzonden Persoonlijk contactAltijd binnen 24 uur reactie op je vragen

Meer informatie

Koop hier je workshop ticket voor de het Live Shopping Event op 18 juni. Vergeet niet voor de verzendoptie 'Afhalen' te kiezen. Anders betaal je onnodig verzendkosten die we niet terug kunnen storten.

Aanvang: 10u
Einde workshop: 17u

Voor, tijdens en na de workshop is er tijd om met 20% korting te shoppen tijdens ons Live Shop Event.

Lees de volgende tekst goed door:

Tijdens de workshops staat er een doos met papier en stickers waar je gebruik van mag maken. Ook hebben we een aantal basismaterialen klaarstaan die je kunt gebruiken of uitproberen. We garanderen niet dat we álles wat je in de shop kan vinden op beschikbaar hebben. Zorg dus dat je je eigen lievelings plakspullen en foto's meeneemt!

Er is onbeperkt drinken (koffie, thee, fris) en we zorgen voor de workshop deelnemers voor een lekkere lunch en versnaperingen.
Uiteraard hoef je niet al heel ervaren te zijn. Ons team helpt je graag op weg, geeft tips en advies! Heb je een specifieke vraag of wil je iets leren? Mail ons dat dan gerust zodat we ons voor kunnen bereiden.
Let op: er zijn echt maar 24 plekken beschikbaar. De workshop tafels staat boven in ons kantoor wat enkel bereikbaar is door middel van een trap. 

Eigenschappen